Nova čitanja

Dossierr Vax Populi

Egon Muljica fon Alchak

07.09.2021

Desetine svjedočanstava širom BiH o štetnosti vakcinisanja. Izvor podataka: Zavod za antigenetička istraživanja Piramida iz Međugorja

Foto: Školegijum

Nezavisni mediji u BiH i regionu pod velikim su pritiskom Bila Gejtsa, Pentagona, Soroša, Farmaceutske industrije, Svjetske zdravstvene organizacije i Sindikata nižeg obrazovanja da ne objavljuju tragične slučajeve uzrokovane vakcinom za COVID-19. Školegijum prvi razbija tu blokadu i uvodi svoje čitaoce u Dossierr Vax Populi.

Nekoliko prosvjetnih radnika iz Sarajeva vakcinisanih u Užicu, Prijepolju i Šapcu žale se da su nakon prve doze Fajzera dobili kurje oči, a da su im na njima nakon druge iskočili jačmiri. U predgrađima Čekrčića registrovane su tri vakcinisane osobe kojima je nakon primljene prve doze Astrazeneke progledalo slijepo crijevo. U Husinu su tri rudara prijavila da su im nakon prve doze zahrđale zubne proteze. Najmanje petorici prosvjetnih inspektora iz oba entiteta iskočili su hemoroidi na usni već nakon prve doze Pfizera, a dvojci su nakon druge prokrvarili.

Više od polovine babica natjeranih da se vakcinišu prijavile su da im je nakon prve doze (Sinofarm) otpao pupak, a da su im nakon druge naglo orutavila leđa i hoće im se samo banana. Jedna učiteljica i jedna bibliotekarka, obje u penziji, nakon prve doze izgubile su volju za pletenjem, a nakon druge počele gurati pletaće igle u utičnice, pa su im susjedi morali odvrnuti osigurače.

Struja

Zabilježeno je i nekoliko zabrinjavajućih slučajeva vezanih za struju i zračenje. Penzioneru iz Visokog je nakon prve doze Fajzera pregorio daljinski u ruci, ali je nakon druge mogao telepatski prebacivati kanale. Nekoliko profesora sa dva privatna univerziteta na Ilidži počeli su nakon vakcinacije čuti komunikaciju kontrole letenja Sarajevskog aerodroma sa avionima u bh. vazdušnom prostoru. Električar iz Višegrada tvrdi da se kad on uđe u kuću usisivač pali sam od sebe. Inžinjeru iz Konjica je poslije prve doze Fajzera glava postala providna, nakon druge mu se mozak upalio, pa ga sad ukućani koriste kao luster, kad iskoče osigurači. A iskaču jer neka budala u zgradi stalno gura pletaće igle u utičnicu.

U jednoj zeničkoj školi vakcinisalo se rekordnih 26% nastavnika, i svi su završili na hitnoj jer ih je ubio propuh. Dom zdravlja u Tuzli evidentirao je osam intervencija kojima su gljivarima zajedno s krpeljima iz kože izvučeni i čipovi Microsofta. Jednom ekonomisti iz zapadnog Mostara nakon prve doze Sinofarma naglo su počela rasti oba uha, a nakon druge je počeo njakati na kineskom. U Skelanima su svi vakcinisani šumari prijavili da nakon prve doze nisu razlikovali jagnjetinu od prasetine, a nakon druge im čvarci više nisu bili slatki. Jedan advokat iz Bijeljine dobio je nakon prve doze na vagi 30 kila, a nakon revakcinacije Sputnjikom morao je kućnu vagu zamijeniti stočnom.

Preko dvadeset osoba mlađih od 40 godina vakcinisanih u četiri kantona preko noći je od prve doze posijedilo, a nakon druge im je opala sva kosa. Najmanje dvije od četiri vjerske zajednice žali se i upozorava da obrezanima poslije druge doze Fajzera ponovo naraste kožica. Masovna reakcija na vakcinu je učestalo puštanje vjetrova, u neprekinutim intervalima koji traju čak i do dva minuta. Rekord za sada drži jedan ćevabdžija iz Alabame, sa rafalom dugim 5 minuta i 36 sekundi. Polovina svjedoči da prilikom puštanja vjetrova ostavljaju iza sebe chemtrail, a trećina da imaju stolicu duginih boja.

Česti su slučajevi teških posljedica vakcinacije i u studentskoj populaciji. Jednoj studentici s filozofije već nakon prve doze Pfizera primljene u Novom Pfazaru otpale su sve tetovaže. Od prve doze istog cjepiva jednoj učesnici Zadruge narasle su kožice između prstiju na nogama i rukama, a nakon druge pojavile su joj se iza ušiju škrge. Usne je već ranije bila povećala. Veliki broj vakcinisanih koji nije zaglavio u ovoj statistici završio je na Paradi ponosa, što također govori o teškim mentalnim posljedicama cijepljenja.

Dossierr ostaje otvoren, informirat ćemo javnost o novim slučajevima.

NO VAKSARAN!

Posvećeno prijateljima koji nisu primili nijednu dozu jer su stradali od posljedica brutalnih pritisaka države da se besplatno vakcinišu.

Najnovije

Izvještaj žirija nakon konkursa Šta je tebi AI

Ni žiriju nije bilo lako

Školegijum redakcija

Objavljujemo pobjednike konkursa Šta je tebi AI?

Školegijum redakcija

Razglednice iz Jajca

Nikad kasno za učenje i zabavu

Josipa Kulenović

Razglednice iz Tešnja, Doboja, Maglaja 3

Od čilanja do ćutanja

Mirela Buljubašić

Poznata imena autora/ica pet najboljih radova

23. februara tri prvoplasirana

Školegijum redakcija